*** Cancel·lat pel covid-19 ***
En aquest taller de fotografia, pensat per a un màxim de 12 persones, hi haurà l’oportunitat d’adquirir i/o aprofundir coneixements per a planificar i realitzar, entre d’altres, imatges de la sortida del Sol i de la Lluna (el dijous 7 serà plena), incloent un element característic del Delta, com ara el Far del Fangar o la Torre de Sant Joan, mitjançant l’app Planit Pro: Photo Planner. Gaudirem del bell paisatge ebrenc, aprofitant l’oportunitat que ens ofereixen els camps de conreu anegats per l’aigua, el riu Ebre, i les badies del Fangar i dels Alfacs, per composar imatges amb els seus característics reflexos. Si us interessa, si-us-plau, contacteu-me i us faré arribar el PDF amb tota la informació al respecte.

4 thoughts on “Taller Fotogràfic Delta de l'Ebre, 6 a 8 maig 2020

    1. Hola Jordi,

      Em sap greu però hem hagut de suspendre el taller de maig d’enguany (de fet, ja anem passats de dates) degut a la situació sanitària en la que ens trobem. Comentar-te que aquest taller el fem un parell de cops l’any, un a la primavera i l’altre per la tardor, procurant fer la Lluna plena en un i la Via Làctia en l’altre. Estem valorant si podrem fer el d’octubre, però tal com evoluciona tot plegat, ho veig complicat.

      Suggerir-te que, si vols estar al corrent de les activitats que fem, si-us-plau, t’inscriguis al butlletí mitjançant un senzill formulari que pots trobar en el següent enllaç… https://forms.gle/ncoZEjwRMK9NorHj8. De totes formes, intentaré estar al cas per quan surti un nou taller al Delta i t’aviso per si et pogués interessar.

      Sento molt l’enrenou. Moltes gràcies per l’interès!

      Salutacions,
      Pep

    1. Hola Julia,

      Ahora mismo te mando por correo-e el PDF con toda la información al respecto. Como verás, el alojamiento no está incluido, debido a que suele haber asistentes que viven por la zona, pero sugerimos una opción. En el documento encontrarás todos los detalles. Cualquier duda, la comentamos.

      Muchas gracias por el interés! Saludos!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *