*** Finalitzats ***

2022 ha portat el ressorgir de la Llacuna de El Taray. Després d’un llarg cicle de sequera, aquesta plujosa primavera ha tornat a La Mancha Humida tota la seva esplendor: la vegetació brolla amb força, les aus han arribat en grans números i diversitat a la llacuna, els paisatges reverdeixen preparant un mes de juny realment espectacular, com feia anys que no es vivia en aquesta zona. Quina millor oportunitat per gaudir de la natura manxega!
En aquest taller, a càrrec del fotògraf Pep Gassó, combinarem la fotografia de paisatge amb la fotografia des de hide per il·lustrar de la manera més íntima la primavera manxega. Ànecs capblancs i cabussons collnegres fotografiats des de l’aigua, camps de cereal i molins en localitzacions fantàstiques i ben planificades, aigua i terres de secà… un contrast d’experiències i emocions que ens permetrà reunir un conjunt d’imatges espectacular en el moment central de la primavera.
Durant els primers dies del taller, aprofitarem les primeres i darreres llums del dia per fotografiar la posada i la sortida de la lluna plena, triant els millors protagonistes per al primer pla: els molins de vent de Don Quixot, castells i construccions tradicionals de camp , mosaics de cultius i arbredes, etc. Aquestes experiències amb el paisatge manxec donaran pas a dies centrats en la fotografia de fauna des de hide, aprofitant l’excepcional moment de la llacuna per explotar les possibilitats de l’hidrohide amb una increïble diversitat d’espècies d’enorme atractiu com l’àliga imperial, xoriguer petit, gaig bla , puput, mussol, arpella, ànec capblanc, cabussó collnegre, etc. I en tot aquest procés, el Pep ens guiarà amb exposicions teòriques i consells pràctics que combinaran planificació, tècnica i composició, però que estaran carregats sobretot de grans moments.
Hi ha tres formats o dates per poder gaudir dels tallers: del 13 al 16 de juny, del 16 al 19, o bé fer tots els dies, per poder treure més profit a l’estada en aquests indrets tan meravellosos.
Si estàs interessat/da, si-us-plau, sol·licita més informació o fes la teva inscripció a través dels correus electrònics info@pepgasso.com o info@aveshide.com

6 thoughts on “Tallers Fotogràfics Aus i Paisatges Manxecs, 13 a 16 i 16 a 19/Juny 2022

  1. Hola Pep, estoy interesado. No tengo nada de nivel en fotografía y no se si es correcto ir sin saber un mínimo. He comprado una Sony ev10 y dos objetivos 18-105 y 70 -350. Un saludo.

    1. Hola Cecilia,

      Moltes gràcies pel teu interès en el taller. T’acabo de enviar un correu-e on ve un PDF amb tota la informació al respecte.

      Salutacions,
      Pep

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *